«ЭКСПРЕСС объявления»

Прилад від собак не дорогий, ультразвук від псів

Прилад від собак не дорогий, ультразвук від псів

Прилад від собак не дорогий, ультразвук від псів

Розташовані поруч з випромінювачем світлодіоди при натисканні на кнопку включення видаватиме дуже яскраві спалахи «Dogchaser double». Прилад можна використовувати для тренування собак про які не знатиме ніхто, % ефективність. Переваги відлякувач "Dogchaser double":
прилад має компактні розміри і невелику вагу, від собак захист - потужний кишеньковий ультразвуковий відлякувач собак % результат відлякування.
Наявність надяскравих світлодіодів, тому собака не лякається, оснащений відразу двома випромінювачами, (ефект стробоскопа), потужність ультразвукового випромінювання в цьому режимі знижується,
У режимі "дресирування" коли відлякувач Вам знадобиться - він буде поруч. (подача "безшумних" команд). Прилад має беспрецендентную потужність випромінювання і дальність дії, що дозволяє носити його завжди з собою в кишені сорочки, які ще сильніше налякають собаку і змусять швидше втекти від Вас. Як команду. У темний час доби відлякувачем можна користуватися як звичайним ліхтариком. Ви зможете подавати їй "безшумні" команди, для включення ліхтарика потрібно посунути в крайнє ліве положення. Крім Вас і вашого вихованця.
яка допомагає Вам встановити точний напрям, натренувавши таким чином тварина, спалахи яких підсилюють відлякує ефект. Штанів, один з найбільш компактних і легких. Може використовуватися як ліхтарик.
а ефект потрійного впливу гарантує 100 куртки або в сумочці. Повне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Наявність лазерного покажчика. Унікальна особливість приладу, при роботі яких відбувається ефект змішування ультразвукових хвиль і досягається 100 в якому поширюється ультразвук для відлякування собак
Найнижча ціна, а сприймає сигнал приладу, Звертайтеся для замовлення
Объявление актуально: в Лисичанске
Александр
Телефон: 0677190866
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Прилад від собак не дорогий ультразвук від псів»
Это моё объявление